4. sastanak projektnog tima

4sastanakpt2

Cilj sastanka bio je upoznavanje članova projektnog tima s realiziranim aktivnostima na projektu i dogovor oko Završne konferencije.
Nakon registracije sudionika i pozdravne uvodne riječi project manager-a prof.dr.sc. Gorana Šimunovića, slijedilo je izlaganje o provedenim aktivnostima na projektu. Poseban osvrt je bio na radionicu Poduzetništvo u obrazovanju, dodjeljivanje nagrade „bESt“ student i posjet Fakultetu za strojništvo u Mariboru. Project manager je naglasio da je nagrada „bESt“ student dodijeljena na temelju projektnih zadataka koje su radili timovi studenata i nezaposlenih inženjera strojarstva. Inovativnost projekta, sveobuhvatnost i stupanj gotovosti, te razina zalaganja u razradi projektnih zadataka utjecali su na izbor najboljeg poslovnog projekta. Prijedloge i ocjene dali su prof.dr.sc. Ivan Štefanić, Birgit Böhning, dipl. inform. uz predhodne dogovore s Dubravkom Mirković, dipl. oec. i Mirelom Brechelmacher, dipl. ing.
Slijedila je rasprava.
U nastavku je dr.sc. Gordana Matičević, project coordinator, upoznala članove projektnog tima s planovima i pripremama za Završnu konferenciju.
Na kraju sastanka je project manager, prof.dr.sc. Goran Šimunović, zahvalio svim članovima projektnog tima na izuzetno dobroj suradnji i nesebičnoj pomoći u realizaciji projekta “e4 corner”.